Teljeskörű lakásfelújítás


Lakásfelújítás

Ha Ön Budapesten, vagy Pest megyében lakása, háza felújítása mellett dönt, elképzeléseit valóra váltjuk!

Igény esetén segítünk a tervezésben, lakberendezési tanácsadással, és komplett kivitelezéssel (bontás; gipszkartonozás; hideg-, melegburkolatok; villany-, víz-,gázszerelés; festés; asztalosmunkák stb.) állunk rendelkezésére.

Maga a lakásfelújítás terjedhet a kisebb átalakításoktól (festés, melegburkolat cseréje vagy felújítása) egészen akár a falak áthelyezésével járó komplett átépítésig (az összes burkolat és nyílászáró cseréje, stb.)

Sokszor előfordul, hogy egy beázott, felpúposodott, hézagos (recsegő) parkettát a megrendelő kicserélné, pedig az esetek nagy részében megmenthető, átrakással,(esetleg aljzatjavítással), csiszolással, lakkozással eredeti formájában helyreállítható.

A szőnyegpadlót szinte mindig ki kell cserélni, vagy más burkolattal helyettesíteni; mert az 5 évesnél idősebb szőnyegpadló tisztíthatósága nem teljesen lehetséges. A szálak alján megtapadó por nagy része nem távolítható el, allergiás reakciókat is kiválthat.

Létezik poratka mentes szőnyeg (főleg szállodákban használják), de ennek ára igen magas.

Csempékből ma már óriási választék kapható. Érdemes jól körülnézni, mert néha "az olcsóbb a drágább". A legalacsonyabb árfekvésű burkolatoknál előforduló gyakori probléma, hogy túlégették (ezek kopogtatásnál éles, magas hangot adnak); a lerakásnál, és használat közben is könnyen széttörnek, sajnos nem tartósak.
Ha hidegburkolatunk nem szorul cserére, fugafelújítással is látványos eredményt érhetünk el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkettázás | Padlószőnyeg | PVC padló | Lakásfelújítás | Galéria | Referencia | Kapcsolat | Webtérkép
Parkettázás Budapesten. Lakásfelújítás Budapest és környékén. Parketta lerakás, parketta csiszolás Budapest és vidékén. PVC padló, műanyagpadlózás Budapesten és Pestmegyében. Padlószőnyeg lerakása. Parketta lerakás, parkettajavítás, parketta felújítás, parketta lakkozása, parketta hullámosodásának, púposodásának, nyikorgásának megszüntetése. Parkettás Budapest és vonzáskörzetében. Szalagpadló, hajópadló, hagyományos parketta lerakása. Szőnyegpadló lerakás Budapest, aljzatkiegyenlítés, hideg meleg burkolatok, festés mázolás, fürdőszba felújítás, villanyszerelés, asztalos munkák Budapest.